Van Houcke

Over ons

Wie zijn we?

Welkom bij Van Houcke NV

Van Houcke NV is een familiebedrijf dat in 1950 werd opgericht. Het bedrijf is opgedeeld in twee segmenten: de afdeling elektromotoren en de doe-het-zelfzaak. Om de groei te bevorderen, werd er in 2012 beslist om beide afdelingen op te splitsen. De afdeling ‘Elektromotoren’ verhuisde naar het Vlamingveld 32 te Jabbeke. Hierdoor beschikt de winkel te Snellegem over een grotere ruimte om zijn producten aan te bieden en de hersteldienst uit te breiden.

Om de groei van de winkel te bevorderen werd besloten om lid te worden van de Meno Group. Het is de grootste aankoopcentrale in de DHZ-sector en de wereld van professionele gereedschappen in België. Het is een netwerk van gespecialiseerde zelfstandige verkooppunten die brede en diepe assortimenten, vakkennis, scherpe prijzen en doorgedreven service dagelijks voorop stellen, teneinde hun professionele klanten tot in de puntjes te bedienen. Ze werken ondertussen samen met een 150-tal vakhandels.

Van Houcke, uw speciaalzaak voor: Makita & Festool machines, werk- en veiligheidskledij, verf & toebehoren, bouwmateriaal,  materiaal voor verwarming & sanitair, lasposten & toebehoren, waterpompen, luchtcompressoren, elektrisch materiaal en nog zoveel meer!


Afdeling elektromotoren: http://mezmotorenbelgium.be