Van Houcke

MEZ-MOTOREN

MEZ-MOTOREN

Bij Van Houcke NV vindt u kwalitatieve, driefasige MEZ elektromotoren in alle bouwgroottes van 63 tot en met 315. Deze motoren zijn beschikbaar in de spanningen 230/400V en 400/690V en hebben een vermogen lopende van 0.06 kW tot en met 315 kW. Als gevolg van de recente technologische vooruitgang en de nieuwe Europese richtlijnen, biedt Van Houcke NV u naast IE1 motoren ook IE2 en IE3 motoren aan. Een nieuwe reeks eenfasemotoren is onlangs geïntroduceerd onder de merknaam FCM Motors Europe, het nieuwe paradepaardje van Van Houcke NV. Het zijn motoren van uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar in alle mogelijke vermogens van 0,12 kW tot en met 3 kW. Alleen bij ons vindt u zo’n gamma van eenfasemotoren!

Meer info op de website: http://mezmotorenbelgium.be

Klik hier om onze catalogus te bekijken!

Klik hier om onze catalogus te bekijken!

Afdeling elektromotoren (Jabbeke)

  In onze gloednieuwe afdeling elektromotoren kunt u terecht voor driefasige (IE1, IE2 & IE3), eenfasige en poolomschakelbare motoren. Daarnaast bieden wij ook reductiekasten, frequentiesturingen, koelvloeistofpompen, externe koelingen, V-riemen & V-riemschijven en alle mogelijke onderdelen van motoren aan zoals flenzen, kogellagers, waaiers, condensatoren enz.

  Tot slot zijn voeren wij nog tal van opties uit in onze werkplaats zoals:

  • Flensuitvoeringen B5, B35, B14A, B14B, B34A en B34B
  • Monteren van beveiliging: PTC, PT100, bi-metaalcontacten
  • Stilstandsverwarming
  • Hogere beschermingsklassen dan IP55 (standaard): IP56, IP65
  • Speciale uitvoeringen: tropenisolatie, scheepsuitvoering, 2-laagse epoxy coating, speciale verfkleur (RAL-kleuren), isolatieklasse H
  • Vaste lager aan aandrijfzijde en/of waaierzijde
  • Geïsoleerde lager voor frequentiesturingen
  • Aangebouwde rem
  • 2e aseinde

  WAAROM VAN HOUCKE NV?

  Na jarenlang handel te hebben gedreven in de sector van de elektromotoren, heeft Van Houcke NV vooral de ervaring als pluspunt. Wij behandelen iedere klant als een persoon en niet als een nummer. Hierdoor is Van Houcke NV al jaren gekend voor haar uitstekende dienstverlening die 24/24u, 7/7d geldt. Elke dag opnieuw kan het bedrijf u een brede waaier van kennis en ervaring aanbieden met een uitstekende dienst-na-verkoop. Dit door ons team van gemotiveerde medewerkers, elk met hun eigen specialisatie. Daarnaast biedt het nieuwe, ruime bedrijfsgebouw tal van mogelijkheden zoals het onderhouden van een grote, gevarieerde voorraad.